12 uurs training

11 september 2021

De 12 uurs training van afgelopen zaterdag 11 september was een enorm succes. De aangemelde leden, jong en oud, en de ouders/verzorgers hebben een leuke, leerzame en vermoeiende dag gehad.

Veel leden zouden het leuk vinden als deze activiteit jaarlijks terugkomt. De activiteiten commissie heeft het al vastgelegd voor 2022.

Elke sessie: Pencak Silat – Nun Chaku – Wing Chun – Karate Kumite -  Judo – Kickboksen en de bal spellen werden aandachtig gevolgd en uitgevoerd.

Het programma moest in de middag aangepast worden vanwege het weer en een calamiteit bij een van de gasttrainers. De activiteitencommissie heeft hier adequaat op gereageerd. De wijziging in het programma heeft er niet toegeleid dat de aandacht minder werd maar de leden werden fanatieker.

De lunch en avondeten was zeer goed verzorgd en de aanwezigen hebben hun buikje goed gevuld.

Wij zijn uitermate tevreden hoe de dag is verlopen, we willen alle deelnemende leden en de ouders / verzorgers bedanken voor hun inzet en uithoudingsvermogen. Uiteraard hebben jullie er mede voor gezorgd dat de 12 uurs training een geslaagde dag was.

Een bedankje voor alle vrijwilligers die deze dag hebben mogelijk gemaakt. En niet te vergeten een speciaal bedankje voor de activiteiten commissie die uren hebben besteed om dit te organiseren.

Foto’s en filmpjes zijn op onze Facebook pagina en Instagram te vinden

Tot de volgende activiteit.

De voorzitter.

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram