1500 kinderen karate 3 Juni 2010

3 juni 2010

Donderdag 3 juni heeft Karate Do Teteringen weer mee gedaan aan de sport en spel dag van de stichting Breda Actief in de schaatshal te Breda. Michel van den Broek en Michel Kiviets waren om 8:00 uur aanwezig om de zaken voor te bereiden. Er doen 1500 kinderen mee aan deze sport en spel dag en deze keer werd de warming-up door onze karate school verzorgd. Ondanks dat de geluidsinstallatie niet werkte is het is het toch gelukt om een groot deel van de kinderen en leraren aan de warming-up deel te laten nemen. Het was een mooi gezicht om zoveel mensen gelijktijdig met karate bewegingen bezig te zien.

 

Na de warming-up hebben we verschillende groepen van kinderen gehad die we karate technieken hebben aangeleerd. Hierna hebben de kinderen deze technieken op stootkussens geoefend. Het was goed om te zien dat de kinderen heel enthousiast waren en heel goed hun best deden. Er zijn zeker een aantal talenten gesignalleerd. We hopen dan ook dat we een aantal van deze kinderen terug zien op onze karate school, waar iedereen gratis 3 proeflessen kan volgen.

 

Volgend jaar zullen we zeker weer aan deze dag deelnemen.

 

De volgende activiteit van Karate Do Teteringen staat al weer gepland voor komende zaterdag. Op deze dag hebben we weer onze 12 uurstraining van 8:00 tot 20:00. Deze dag is voor leden van de club en wordt geheel verzorgt door de club, vanaf 19:00 zijn dan ouders familie en andere geinteresseerde welkom om te komen kijken wat we die dag bijgeleerd hebben.

 

Graag wil ik ook nog even van de gelegenheid gebruik maken om Albert Korzilius te feliciteren met zijn 3de Dan.

 

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram