Clubkampioenschappen 2020

19 februari 2020

Op maandag 23 maart en woensdag 25 maart organiseren wij clubkampioenschappen voor de jeugdleden in onze eigen dojo in Teteringen.

Zowel kata als kumite zullen aan bod komen. Er zal rekening worden gehouden met de leeftijd en het niveau van de jeugdleden. Zo zullen er daarom enkele kumite-onderdelen in aangepaste vorm worden uitgevoerd.

De wedstrijd start om 18.30u. Dit betekent dat iedereen uiterlijk om 18:15u aanwezig moet zijn. De verwachte eindtijd zal 19.30u zijn. Alle ouders, broers/zussen, opa's/oma's, etc. zijn welkom om in de zaal te komen zitten en te kijken!

We verwachten dat alle jeugdleden zullen deelnemen aan deze wedstrijdjes in eigen zaal! Er zijn al formuliertjes uitgedeeld aan de kinderen in de lessen. Vul deze in en geef het aan één van onze leraren: Arjan, Consuelo of Tosca. Dit kan uiterlijk t/m maandag 16 maart!

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram