Clubkampioenschappen Shotokan-karate-do-Teteringen.

16 december 2006

Locatie Dorpshuis t’Web in Teteringen

 

Vrijdag 16 december jongstleden hebben wij onze clubkampioenschappen weer in ere hersteld. Dit omdat het ledental van onze club de laatste jaren weer aardig gestegen is, en er vraag was naar een onderlinge krachtmeting . Het kampioenschap is ook een manier om onze nieuwe leden aan het wedstrijdelement te laten wennen. De deelnemers konden inschrijven voor het onderdeel Kata (schijngevecht met denkbeeldige tegenstander) en/of voor het onderdeel Kumite (gevecht tussen twee tegenstanders). De deelnemers varieerden in leeftijd van 7 tot 35 jaar.

 

Om er voor te zorgen dat de wedstrijden eerlijk verliepen, zijn de deelnemers verdeeld in verschillende groepen.Het bleek dat iedereen zeer gemotiveerd naar de wedstrijd was gekomen en dat er zeer serieus en sportief gestreden werd. Zowel door onze senioren als door junioren.Ook bleek dat er momenteel veel talent in de club aanwezig is. Leden die pas relatief korte tijd bij ons trainen en pas in het bezit zijn van een witte band bleken al zeer goed mee te kunnen en pakten zelfs enige prijzen. Bram Keizer nog geen jaar  lid van onze club pakte zelfs een 3de plaats bij het senioren kumite, waar hij de strijd moest aanbinden met blauwe en bruine banders. En hij werd beloond met de wisselbeker die als aanmoedigingsprijs uitgereikt wordt aan de meest talentvolle deelnemer.Ondanks wat lichte blessures zijn de wedstrijden goed verlopen en zullen deze zeker vaker  georganiseerd worden.

 

Uitslagen

Kata Junioren Geel/Bruin Band:

1e  Elder de Leede  2e  Mitchel Kneefel 3e  Jelle Kiers

 

Kata Junioren Witte Band:

1e  Kenny kneefel  2e  Peter Hulsman 3e  Julia Hulsman

 

Kata Senioren:

1e  Valesca Harezlak  2e  Melanie Huijbregts  3e  Mion Maat

 

Kumite jeugd oud:

1e Kenny Kneefel  2e  Jelle Kiers 3e  Mitchel Kneefel

 

Kumite Jeugd jong:

1e  Rik Tuijl  2e  Elder de leede 3e  Jannic van den Broek

 

Kumite Senioren:

1e  Tony Ackermans 2e  Mion Maat  3e Bram Keijzer

 

Foto's:

                                             

 

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram