Coronamaatregelen 23 maart 2020

24 maart 2020

Eerder had het kabinet besloten dat alle sportevenementen en trainingen in ieder geval tot en met 6 april af te gelasten. Zo ook riep de KBN (Karate Bond Nederland) alle Nederlandse karateka’s en verenigingen op om alle andere bijeenkomsten zoals trainingen en vergaderingen t/m 6 april 2020 af te gelasten.

Gisteren heeft het kabinet de coronamaatregelen verder aangescherpt om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Het houden van evenementen en bijeenkomsten wordt tot 1 juni verboden. SKT (Shotokan Karate-do Teteringen) houdt er sterk rekening mee dat vóór 6 april besloten zal worden dat ook sporttrainingen tot 1 juni niet gegeven zullen mogen worden.

Tijdens de Corona crisis zal SKT géén trainingen verzorgen, totdat de overheid de coronamaatregelen terugdraait. Tijdens deze periode zal SKT geen contributie heffen en zullen de incasso’s tijdelijk worden stopgezet. De incasso’s voor de maand april zijn al in gang gezet en kunnen op dit moment niet worden stopgezet of worden teruggedraaid, maar de incasso’s voor de maanden mei en juni zullen worden stopgezet. Er zal hoe dan ook gewerkt worden aan een compensatieregeling voor de gemiste trainingen.

De bestuursleden en de trainers van SKT wensen alle leden van SKT veel gezondheid toe en hopelijk tot gauw.

Houd de SKT-website, Facebook van SKT en de mail in de gaten voor updates!

Osu! (uitspraak: oes!)

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram