examens juli 2017

11 juli 2017

Op maandag 10 juli 2017 vonden de half jaarlijkse examens plaats bij Shotokan Karate-Do Teteringen. Een groot aantal leden hadden zich voorbereid op de examenstof. Ze toonden de vorderingen die ze gemaakt hadden bij de onderdelen kihon (basistechnieken), kata (schijngevecht) en kumite aan de examinatoren. De leden lieten met goed gevolg zien dat ze een hogere graduatie waard zijn. Proficiat!

 

Hieronder een overzicht van de geslaagden.

Wit: Rayän Chelgui, Sofaya Chelgui, Wassim Kamouni, Julia Strik, Vincent van Sprundel

Wit slip: Arda Delikus, Hamza Delikus, Fabian de Groot

Geel  : Femke Eigeman, Erik Vuijk

Oranje: Mira Betten

Oranje 1e slip: Kiana Kianfar, Jan-Julius Pruim, Sem van der Velden

Oranje 2e slip: Finn Breddels, Noor de Ruijter

Bruin (3e kyu): Halil Ibrahim Delikus, Tjerk Glas

Bruin (2e kyu): Edward Hagemeijer, Calvin Jansen

 

Heb je interesse in karate, wil je jezelf leren verdedigen, meer zelfvertrouwen krijgen en werken aan je conditie. Wij bieden trainingen aan voor jeugd en volwassen.  De trainingen voor de jeugd zijn op maandag en woensdag van 18.30 uur tot 19.30 uur en voor de senioren op maandag en woensdag van 19.30 uur tot 21.00 uur.  Woensdag 12 juli is de laatste training van dit seizoen. Op maandag 28 augustus starten de trainingen van het nieuwe seizoen weer.

                                                                                   

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram