VEELGESTELDE VRAGEN

KARATE TETERINGEN

faq

WAAR KAN IK EEN KARATEPAK AANSCHAFFEN?

Karatepakken kunnen natuurlijk online gekocht worden of in een goede sportwinkel. Wij hebben ook karatepakken op voorraad, waardoor er gepast kan worden welke het beste zit. Onze prijzen zijn marktconform en zeker niet duurder dan een willekeurig sportzaak.

IS HARD CONTACT TOEGESTAAN?

Nee er is geen hard contact toegestaan, laat staan contact op het hoofd. Dat is ten strengste verboden en zal direct gecorrigeerd worden.

VANAF WELKE LEEFTIJD KUNNEN KINDEREN WEDSTRIJDEN DRAAIEN?

Er zijn al instap wedstrijden voor kinderen vanaf 6 jaar. Ook hier wordt er streng op toegezien dat er geen ongecontroleerd harde technieken worden uitgevoerd, in het geval van kumite wedstrijden.

MOET ER EEN BITJE AANGESCHAFT WORDEN?

Nee dat is niet noodzakelijk, omdat technieken op het hoofd niet is toegestaan.  Gaat men wedstrijden draaien, dan is het verplicht.

slider karate eerste dan
slider karate shotokan team
slider karate voor volwassenen wedstrijd grey
slider karate training

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram