Gasttraining kumite door Geoffrey Berens

5 februari 2017

In navolging op eind vorig jaar gegeven gasttrainingen zal Shotokan Karate do Teteringen maandelijks een kumite training gegeven door een gasttrainer organiseren. De komende trainingen zullen worden gegeven door vice wereldkampioen Kumite tot 60 kg in 2014 & 2016, Geoffrey Berens.

   
Geoffrey Berens, een zeer ervaren wedstrijd Kumite karateka, is lid van het nationale selectie Kumite KBN, Assistent Bondscoach Jeugd KBN en bij uitstek een bekwame leraar om jeugd en senioren het Kumite bij te brengen. De Kumite training begint met een lichte warming-up vervolgt door Kumite basis technieken. Bij de basistechnieken wordt voornamelijk getraind op het gebruik van de heup en het bovenlichaam. Vervolgens worden de basis technieken uitgebreid met combinatie aanvallen en interval Kumite trainingen. Zowel de jeugd- als de seniorenleden ervaren de trainingen van Geoffrey Berens als uitermate leerzaam.

   

De Kumite lessen van Geoffrey Berens worden 1x per maand verzorgd in de Stee, Zuringveld 1 in Teteringen. Ben je nieuwsgierig geworden om mee te trainen, je bent van harte welkom. Binnen onze vereniging is er ruimte in de jeugd - als de senioren trainingen om je lichamelijk (snelheid, kracht en lenigheid) en geestelijk (concentratie vermogen, zelfvertrouwen en zelfbeheersing) te ontwikkelen.

  

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram