Geslaagde clinici voor Breda Actief

28 mei 2009

Op donderdag 28 Mei 2009 heeft Karate Do Teteringen deel genomen aan de Breda-actief KIDS Sport Spelendag op Sportboulevard de Wisselaar in Breda. Deze dag wordt georganiseerd voor alle kinderen op basisscholen die het afgelopen jaar aan KIDS Sport mee hebben gedaan. Van onze vereniging waren beide Michel’s, Edwin en Peter aanwezig. We hebben deze dag meer dan 300 kids langs gehad in 12 groepen van 20 tot 30 Kids. Allen kinderen waren zeer enthousiast en hebben goed aan de oefeningen deel genomen. We hebben vooral gewerkt aan de uitleg van de stoot technieken met en zonder stootkussen. Aan het eind van de dag hebben we nog een karate demo gegeven die erg in de smaak viel.  Al met al was het een geslaagde dag.

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram