Geslaagde demonstratie op basisschool Helder Camara in Teteringen !!!!

25 mei 2005

Woensdag 25 mei 2005 hebben wij in het kader van "keuze cursus"karate les gegeven op de basisschool Helder Camara in Teteringen. In twee lesuren hebben we 26 kinderen kennis laten maken met het Karate.De kinderen waren zeer enthousiast en waren zeer onder de indruk.Onder deze kinderen bevonden zich zeker enige talenten. De training bestond uit een warming up, het uitvoeren van enkele basistechnieken en het samen oefenen van deze technieken. Verder werd er nog een kata uitgevoerd door Arjan. Na de training was er nog veelĀ  bekijks van andere leerlingen van de school waarbij er door mij en Arjan nog een demonstratie werd gegeven van trappen en stoten op stoot-kussens. Wij vonden het een leuke ervaring en voor herhaling vatbaar.

Groetjes Michel

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram