Grote opkomst Gezinstraining Karate Do Teteringen 19 Nov 2010

19 november 2010

Vrijdag 19 november werd bij Karate Do Teteringen weer de jaarlijkse gezinstraining georganiseerd. Een speciale training voor leden van de club samen met vrienden kennissen en familie. Er hadden zich meer dan 70 deelnemers ingeschreven. Al met al een grote groep die er echt zin in had. De training bestond uit een warming-up met wat aangepaste oefeningen waarbij de deelnemers ook gezamelijk oefeningen moesten uitvoeren. Dit resulteerde regelmatig in hilarische momenten bij de mensen die voor het eerst aan een Karate training deelnamen. Verder werden er enkele basis technieken aangeleerd die nadien op stootkussen uitgevoerd moesten worden. Aan het eind van de training was er voor ieder een drankje en een hapje om de avond gezellig samen af te sluiten.

 

Ook dit jaar heeft het Karate virus weer verschillende mensen aangestoken en hebben er verschillende ouders, vrienden en kennissen aangegeven dat zij in de nabije toekomst bij de regulier trainingen zullen verschijnen.Het was dus weer een geslaagde avond met veel zweet, enthousiasme en lol.

 

Kijk voor filmpjes van training op http://skdt.hyves.nl/

 

                            

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram