Julia, Emma, Chantal, Mignon en Dave halen de 1e Dan

20 mei 2012

Op zondag 20 mei moesten Julia Hulsmann, Emma Kalberg, Mignon Hagemeijer, Chantal van Unen en Dave Sijogo hun 1ste dan examen afleggen.

Voordat het zover was hebben ze een maandenlange training en voorbereidingen ondergaan en het was onder leiding van Michel Kievits en Arjan Zonneveld de afgelopen maanden afzien.

Er werden heel wat extra uurtjes getraind en vaak op de kleinste details gelet en waar nodig verbeterd. Om een indruk te geven hoe er in de extra uurtjes werd getraind zijn een aantal filmpjes gemaakt welke onderdeel uitmaken van de 1ste dan examen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 1ste dan  examens werden in Sporthal de Lunetten, in Utrecht, door de KBN examinatoren afgenomen. Onder toeziend oog van Michel Kievits, de meegereisde ouders en een aantal leden van onze vereniging was het voor Julia, Emma, Chantal, Mignon en Dave zover.

Om 09:30, op veld 1 moesten Julia Hulsmann, Emma Kalberg, Mignon Hagemeijer en Chantal van Unen hun kunsten vertonen waar zij de afgelopen maanden hard op hebben getraind.

 

 

Zij hebben de opgedragen opdrachten uitstekend afgewerkt. Omdat er op 6 velden examens werden afgelegd moesten alle examen kandidaten wachten totdat alle examens waren afgewerkt.

Na ruim 15 minuten vol spanning wachten kwam het verlossende woord van Jaap Smaal, Hoofd KBN scheidsrechtercommissie. Julia, Emma, Chantal en Mignon zijn geslaagd voor hun 1ste dan.

Julia Chantal Emma en Mignon met diploma

 

Om 11:00, ook op veld 1, was het de beurt aan Dave Sijogo. Op alle onderdelen heeft Dave goede dingen laten zien. Samen met Michel Kievits hebben ze een mooie en strakke demonstratie gevecht (ENBU) getoond.

Net als de vorige examen kandidaten moest Dave wachten op het verlossende woord. Ook Dave is geslaagd voor zijn 1ste dan.

Dave gefeliciteerd door Jaap Smaal Dave

Dave met diploma en Michel

Het bestuur en technische staf zijn uitermate tevreden en trots dat onze vereniging 5 leden rijker zijn met het behalen van hun 1ste dan.

 

Julia, Emma, Chantal, Mignon en Dave allen van harte proficiat.

Het bestuur wil ook hun dank uitspreken aan Michel Kievits en Arjan Zonneveld die de examenkandidaten tot op de dag van hun examen hebben getraind.

                     

 

 

Namens het bestuur en technische staf

Peter Kneefel

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram