Karate Examens bij Shotokan Karate-Do Teteringen

27 december 2016

Op maandag 19 december 2016 vonden de half jaarlijkse examens plaats bij Shotokan Karate-Do Teteringen. Een groot aantal leden hadden zich voorbereid op de examenstof. Ze toonden de vorderingen die ze gemaakt hadden bij de onderdelen kihon (basistechnieken), kata (schijngevecht) en kumite aan de examinatoren. De leden lieten met goed gevolg zien dat ze een hogere graduatie waard zijn. Proficiat!

Hieronder een overzicht van de geslaagden.

 

Wit: Arda Delikus, Hamza Delikus, Luca Duda, Femke Eigeman, Charlotte de Groot,

Fabian de Groot, Niklas Bieck

Geel  : Lenard Goos, Claire Pruim

Geel 1e slip: Mira Betten

Oranje: Yiling Chen, Yiwang Li, Jan-Julius Pruim, Sem van der Velden, Matthijs van Beem

Oranje 1e slip: Finn Breddels, Walther de Gast, Noor de Ruijter

Blauw 1e slip: Tjerk Glas, Halil Ibrahim Delikus

Bruin: Selma Oueddan

Maandag 9 januari 2017 is de eerste les van 2017. Heb je interesse in karate, wil je jezelf leren verdedigen, meer zelfvertrouwen krijgen en werken aan je conditie. Wij bieden trainingen aan voor jeugd en volwassen.  De trainingen voor de jeugd zijn op maandag en woensdag van 18.30 uur tot 19.30 uur en voor de senioren op maandag en woensdag van 19.30 uur tot 21.00 uur.

                    

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram