Karate marathon

26 juni 2015

Vrijdag 26 juni stonden we weer aan het begin van 24 uur karatetraining, om de volgende ochtend te worden vergezeld van de jeugd en iedereen die de 12 uur training mee deed.

26-06-2015 karate marathon groep 26-06-2015 karate marathon groep 2

 

De eerste karate training werd gevolg door een thai boks training, gegeven door Rodney van Rodney's gym.

26-06-2015 karate marathon thai boks

En wat doe je na twee flinke trainingen? Natuurlijk het bos in voor een paar uur bootcamp samen met Patricia van Dun van Fit Forward.

Na nog wat trefbal, basketbal en karate training begon het weer licht te worden en de slaap toe te nemen. Tijd voor oefeningen samen met Paul Melis van Infinite Ki om ons weer op te laden voor de rest van de dag.

26-06-2015 karate marathon 26-06-2015 karate marathon 2

 

De volgende karate training was meteen ook het begin van de 12 uurs training. Vervolgens door het bos naar het cadettenkamp om in het mulle zand te voetballen. Vervolgens weer terug naar 't web voor meer karate trainingen. Het tempo zakte ondertussen, maar de training voelden zwaarder aan. Nog maar een karate training er tegenaan dus en de laatste loodjes tot 20:00 volhouden. Het was weer een succesvolle karate marathon om op terug te kijken.

 

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram