Kumitewedstrijden Karate-Do-Teteringen

15 april 2006

Op zaterdag 15 april jongstleden waren er kumitewedstrijden voor de jeugd (7 t/m 17 jaar), hierbij namen ook leden van andere scholen deel. De wedstrijden werden door Karate-Do-Teteringen georganiseerd in samenwerking met Karate-Do Terheijden. Aan het toernooi namen 70 karateka's deel van verschillende scholen uit de regio.  De deelnemers werden op band- graad ingedeeld en er werd gebruik gemaakt van verschillende kumitevormen. Voor de witte en gele band was er het ipon kumite en voor oranje en hoger was er het vrije gevecht (kumite). Hierbij werd er wel op gelet dat er geen stoten of trappen vol op het hoofd werden gebruikt. Scheidsrechters en trainers en toeschouwers kregen mooie gevechten te zien en zware blessures werden voorkomen. Al met al een geslaagd toernooi, met dank aan alle trainers, scheidsrechters, deelnemers en begeleiders. Ook was het leuk om te zien dat onze karateka's, waaronder zelfs kinderen die pas kort lid zijn van de club, regelmatig wedstrijden wisten te winnen. Dit betekent dat we zeker talent hebben binnen onze vereniging.

Uitslagen:
Wit 3 technieken:
1ste Peter Hulsman
2de Arvid Nieuwenhuizen
3de Kelly Ammerant
Wit Ippon Kumite:
1ste Peter Hulsman
2de Arvid Nieuwenhuizen
3de Kelly Ammerant
Geel Ippon Kumite:
1ste Ayla Ferdinands
2de Maaike Vermeeren
3de Jasper Metselaar
Oranje Kumite:
1ste Nam Dang
2de Agy Yousefi
3de Dirk Blank
Groen/blauw Kumite:
1ste Slavik Savchenko
2de Myrthe van Tilborg
3de Ellen Hessels
Bruin Kumite:
1ste Jay Paans
2de Bas Hessels
3de Cynthia van der linden

                                                 

 

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram