Nieuwe maatregelen

15 november 2021

Beste leden, ouders en verzorgers,
De op vrijdag 12 november aangekondigde nieuwe coronamaatregelen hebben ook gevolgen voor onze trainingen. De maatregelen zijn met ingang van 13 november 18.00 uur ingegaan en zullen tenminste drie weken duren. De gevolgen voor de trainingen zijn als volgt:

  • - In verband met een goede toegangscontrole is het nodig dat iedereen via de hoofdingang van 't Web binnenkomt. De achterdeur en alle andere (nood)deuren mogen tot nader bericht niet meer gebruikt worden als in- en uitgang!
  • - Om ieders veiligheid zo veel mogelijk te garanderen en om de 1,5 meter regel en het gebruik van mondkapje te voorkomen, vraagt 't Web iedereen van 13 jaar en ouder om een geldige QR-code + ID te hebben. Bij binnenkomst wordt deze gecontroleerd door één van de medewerkers van 't Web.
  • - De QR-code + ID zal voor ieder lid van 13 jaar en ouder eenmalig gecontroleerd worden en genoteerd worden op een lijst. Zorg er aub wel voor dat u als lid op de hoogte bent van het feit dat u altijd een geldige QR-code + ID bij zich moet hebben!
  • - Bij de trainingen is publiek niet toegestaan.

Hopelijk kunnen de maatregelen na drie weken weer versoepeld worden.

Met sportieve groet,

Het bestuur

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram