Ton Stoop koninklijke onderscheiding

13 mei 2024

Ton Stoop ontvangt lintje!!

Wij zijn heel trost te kunnen mededelen dat ‘onze’ Ton Stoop een Koninklijke onderscheiding heeft ontvangen!

Ton Stoop is al 42 jaar vrijwilliger van Shotokan Karate-Do Teteringen. Toen Bert Pijpers in 1981 de vereniging oprichtte was Ton de eerste die zich aanmeldde en ook meteen vroeg of hij ergens mee kon helpen, en dat heeft hi geweten! In de beginjaren was Ton de Buschauffeur, Sportfotograaf, Penningmeester etc. etc.. Het bus rijden is niet meer maar de overige taken neemt Ton nog steeds op zich.

Zijn dochters hadden Ton met een smoes naar ‘t Web gelokt waar hij stomverbaasd was hij een lintje kreeg overhandigd van de Loco burgemeester. Onder het toeziend oog van zijn vrouw Ineke, zijn dochters, kleinkinderen en een aantal leden van de vereniging (waaronder oprichter Bert Pijpers en de huidige hoofdtrainer Arjan Zonneveld) kreeg Ton de onderscheiding overhandigd.

Een dag later was Ton uitgenodigd voor de officiële huldiging op het stadhuis.

Wij willen Ton Stoop namens de vereniging, al haar leden en alle ex-leden van harte feliciteren met deze bijzondere prestatie en enorm bedanken voor zijn inzet van de afgelopen 42 jaar!!!

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram