Vanaf woensdag 6 mei: Buitentrainingen voor jeugdleden t/m 18 jaar

2 mei 2020

Shotokan Karate-do Teteringen wil buitentrainingen voor haar jeugdleden organiseren met inachtneming van de corona regels. Bij droog weer zullen de trainingen buiten het gebouw van onze Karateschool in Teteringen worden gehouden.

Kinderen t/m 12 jaar hoeven sinds 29 april de afstand van 1,5m onderling niet te bewaren.
Jongeren van 13 t/m 18 wél.  Het mooie van Karate is dat een groot deel van deze sport op >1,5m afstand van elkaar wordt beoefend (Kata en Kihon). Waar nodig zullen jeugdleden van 13 t/m 18 jaar gescheiden worden van de jongere leden.

Alle jeugdleden hebben een uitnodiging via de mail ontvangen om zich op te geven voor de buitentraining van 6 mei. Geef je op (ook als je niet komt), zodat de trainers weten op hoeveel deelnemers ze kunnen rekenen.

Buitentrainingen SKT:
Wanneer:     Wekelijks vanaf woensdag 6 mei (bij voldoende aanmeldingen)
Waar:          Buiten het gebouw van onze Karateschool in Teteringen
Hoe laat:      Vanaf 18.30 uur. Kom op tijd!
Kleding:       Trainingsbroek / schoenen of karatepak

Zie ook:
https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2020/04/30/poster-maatregelen-tegen-het-coronavirus

Terug naar publicaties

Shotokan Karate-Do Teteringen

Opgericht in 1981 door Bert Pijpers en aangesloten bij Karate-do Bond Nederland. De stijl die beoefend wordt is Shotokan, de meest beoefende karate stijl ter wereld. Wij volgen de filosofie van de Japanse Karate Associatie (JKA).
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram