Voorstellen van nieuw bestuur 4-12-2011

Voorwoord

Tijdens de Algemene Leden vergadering van 12 oktober is het nieuwe bestuur geformeerd door de aanwezige leden. Het nieuwe bestuur had aangekondigd dat het aantal bestuursleden uitgebreid zou worden met twee Algemene Bestuursleden. In de nieuwe bezetting bestaat het nieuwe bestuur uit vijf personen, voorheen was dit drie. De voorzitter, de secretaris, de penningmeester en twee algemene bestuursleden. Via een eerder bericht hebben wij een oproep gedaan naar alle leden om te reageren op de twee vacante plaatsen in het bestuur. Helaas waren er geen reacties ontvangen van de leden of ouders/verzorgers. Het bestuur heeft inmiddels de nieuwe algemene bestuursleden gekozen.

 

Als bestuur dragen wij de verantwoordelijkheid voor de totale organisatie binnen de Shotokan Karate Do. Op een creatieve en prettige manier gaan wij het komende jaar leiding geven aan de vereniging. Het bestuur vergadert elke maand, m.u.v. de grote vakantie periode. In de volgende bestuursvergadering van 13 december gaan wij de taken binnen het bestuur verdelen. Wij kunnen ook taken delegeren naar de diverse commissies (activiteiten - en wedstrijd cie.). Hoe dan ook, de eindverantwoordelijkheid ligt bij het bestuur.

 

Graag willen wij ons aan jullie voorstellen.

 

Van links naar rechts:

Ton Stoop, Peter Kneefel, Michel Kievits, Gerard van Oosterbaan, Marc van Santen

Peter Kneefel, voorzitter

52 jaar jong, getrouwd met (spaanse) Maria, 2 zonen Mitchell (19) en Kenny (16). Door Mitchell ben ik overgehaald om weer karate te gaan beoefenen. Helaas is Mitchell vanwege zijn studie gestopt en ben ik doorgegaan. In 1979 mijn 1ste dan Kyokushin karate gehaald en hoop binnenkort mijn 1ste dan Shotokan te halen. Sinds juni 2008 is mij gevraagd om zitting te nemen als secretaris in het bestuur en sinds kort gekozen voor 1 jaar, als voorzitter. Voor een bedrijf werk ik als IT en Telecommunication Programme manager. In het verleden heb ik veel in het buitenland gewoond en gewerkt (Auckland, Singapore, Orlando, Atlanta en Madrid). Overige hobby’s zijn Spaans en Aziatisch koken, motorrijden, knutselen (hout, electronica) en tuinieren. Ben een duizendpoot, zorgzaam en leergierig.

 

Gerard van Oosterbaan, secretaris 

40 jaar oud, getrouwd en heb twee dochters van 5 (Nienke) en 3 (Vera) jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als Productie Supervisor bij Fujifilm te Tilburg. Een erg leuke en afwisselende baan. Mijn hobby's zijn computers, af en toe hardlopen en uiteraard Karate. In mei 2011 geslaagd voor mijn 2de dan. Ik hoop dat ik een nuttige bijdrage kan leveren aan de bestuursactiviteiten van SKT en verheug me op een prettige samenwerking met de andere leden. Mochten mensen vragen of opmerkingen hebben, schroom niet maar stel ze gerust zodat we deze mee kunnen nemen in het bestuur!

 

Ton Stoop, penningmeester

Bijna 65 jaar oud. Getrouwd en sinds 1981 aan deze Club verbonden en vanaf 1985 penningmeester. Verantwoordelijk voor de financiele boekhouding binnen de vereniging. Ik verzorg de Diploma's, Oorkonde's en zorg ervoor dat alle formulieren er zijn voor nieuwe leden. Tijdens clubkampioenschappen of activiteiten zorg ik ook voor de mooie plaatjes die op onze website worden geplaatst. Zelf heb ik 1ste kyu bruine band.

 

Michel Kievits, algemeen bestuurslid

Sinds 1984 lid van SKT, menig jaren bestuurslid geweest en reeds lange tijd hoofdtrainer. Getrouwd met Kirscha, ook ervaren karateka en Europees JKA Kampioen kumite, vader van vier jongens. Veel wedstrijden gedaan voor KBN selectie en JKA toernooien, zowel kata als  kumite op nationaal en internationaal niveau: 5 EK’s en 1 WK. Voorzitter geweest van de PR-cie bij de KBN. Sinds 1998 zelfstandige als werktuigbouwkundig ingenieur, inmiddels al enige jaren met personeel. Kartrekker van de Yoi-cie en activiteiten -cie en verder nog fanatiek karateka, inmiddels 4de dan hoewel dat allang niet meer belangrijk is, enorm gedreven en dito eigenwijs.

 

Marc van Santen, algemeen bestuurslid

Ik ben getrouwd met Mariëlle en sinds 2010, na door mijn dochter Serra te zijn overgehaald om karate te gaan beoefenen. In eerste instantie om dat lichaam van 39 jaar toch niet helemaal vast te laten lopen en intussen heb ik veel plezier in de sport en vereniging gekregen. Ik probeer fanatiek om de kihon en kata onder de knie te krijgen en tijdens kumite te meten of dat nog ergens toe leidt. Binnenkort probeer ik mijn 1ste kleurtje (geel) te mogen halen, zodat ik niet meer helemaal een groentje ben. Nu ik als algemeen bestuurslid met het bestuur mag meespelen, hoop ik daarnaast iets bij te dragen aan SKT. Hoe het er uit gaat zien weet ik nog niet precies maar wat mij betreft staan plezier en vertrouwen waarmee we met elkaar trainen, meedoen aan wedstrijden of andere activiteit altijd voorop. Naast karate heb ik nog andere hobby’s; motorrijden en genieten van het leven met mijn gezin. Daarnaast ben ik werkzaam bij een internet bureau waar ik als Informatie analist & Interactie ontwerper websites voor grote bedrijven ontwerp.

 

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.